Állati jó móka lesz!

ÉpítkeZoo Blog

ÉpítkeZoo Blog

Miért? Miért? Miért?

2020. június 24. - BDominika

A legnagyobb kérdés

denys-nevozhai-6oawj_zvscc-unsplash.jpg

Photo by Denys Nevozhai on Unsplash

Legnagyobb azért is, mert miért is vágtunk bele az építkezésbe? Illetve legnagyobb azért is, mert valószínűleg az elkövetkezendő hónapokban jó párszor el fog még hangozni - legtöbbet nyilván a mi szánkból. 

Arra tudok válaszolni, hogy miért vágtunk bele. A 80 nm-es társasházi lakásunkat kinőttük, a három gyerekünk idegrendszere egyre kevésbé bírta, hogy egy szobában laknak, arról  nem is beszélve, hogy egyikőjük lány, a másik kettő pedig fiú. Egyéb igények is felmerültek, amik kivitelezhetetlenek voltak a kis lakásban. 

Egy gyors piaci körkép után láttuk, hogy használt házat nem éri meg venni, és nem is tudnánk annyi pénzből, amennyit a lakásunk és a megtakarításunk együtt ért. Lakásban pedig egyáltalán nem gondolkodtunk. Ha már mozdulunk, az csakis ház lehet, saját udvarral, kerttel. No meg CSOK-kal. Ha már úgyis van három gyerekünk. 

Így maradt az építkezés.

És itt kezdődtek a kalandok. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://epitkezoo.blog.hu/api/trackback/id/tr515913228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása